Po raz drugi w Lublinie wybierzemy najlepszego szefa kuchni na Lubelszczyźnie. Kto zawalczy o zaszczytny tytuł Good Chef 2017? Kto zostanie Talentem roku, a kto Szefem kuchni regionalnej? Oto Nominacje.

Nominowanych zawodników wybiera komisja w składzie: Waldemar Sulisz, dyrektor Europejskiego Festiwalu Smaku, Jean Bos, prezes Aregala Polska i Andrzej Rudziński, koordynator warsztatów i pokazów kulinarnych. Komisja zawiadamia uczestników konkursu.

Przebieg konkursu: Każdy z uczestników otrzymuje czarną skrzynkę z porcją mięsa z wieprzowiny rasy puławskiej. Pozostałe składniki przygotowują uczestnicy konkursu. Jury ocenia 3 rundy, w każdej bierze udział po 3 zawodników. Zwycięzca finału otrzymuje tytuł Good Chef 2017. Kapituła przyzna także tytuł: Talent Roku oraz Chef kuchni regionalnej.

Oto Nominacje 2017: Grzegorz Barwiński IBB Grand Hotel Lublinianka, Mateusz Białkowski 7 Życzeń, Piotr Huszcz Hotel Piano, Adrian Kubacki Hotel Victoria, Tomasz Mielniczuk Hotel Agit, Piotr Nojczewski Viva la pizza, Jakub Piętowski 2 Pi Er, Wojciech Truk Chapter One, Tadeusz Węcławik Restauracja Koncertowa.

Nominowanym gratulujemy.

 

Jury konkursu Good Chef 2017
Jean Bos (Belgia), przewodniczący komisji sędziowskiej, Stefan Unterkircher (Italia), dr Jacek Czarecki (Polska), sędzia VIP, Andrzej Rudziński (Polska), sędzia techniczny. 

Data i miejsce: Sobota, 9 września 2017, Scena Smaku plac Po Farze. 

Nominacje Good Chef

Regulamin Good Chef 2017

PROTOKÓŁ Jury Good Chef 2017

kliknij na ikonę aby pobrać plik